dimarts, 10 de novembre del 2020

La Biblioteca de l’Espluga participa en el projecte “Els clàssics catalans a les biblioteques”

 

Un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits.

La Xarxa del Patrimoni literari Català posa en marxa, el 9è any consecutiu, el projecte “Clàssics Catalans als Clubs de lectura” El projecte té com objectiu difondre el patrimoni literari català i apropar-lo als lectors d’avui.


 

El servei de biblioteques de Tarragona, Espais Escrits i els seus centres literaris associats faciliten en aquest projecte a una especialista de les obres seleccionades perquè dinamitzi a les Biblioteques una sessió al club de lectura.

En aquest cas, Anna Casas Vallès del Museu de l’Anxova i de la Sal - L’Alfolí de la Sal, serà l’especialista que parlarà de “Solitud” obra de Catalina Albert amb el pseudònim Víctor Català.

D’aquest projecte en gaudiran 6 biblioteques del camp de Tarragona, entre elles la Biblioteca Municipal de l’Espluga, seleccionada per aquesta iniciativa.

Aquest dimarts dia 10 de novembre a les 19 h les lectores es trobaran de forma telemàtica, a causa de la situació actual de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...