dilluns, 30 de novembre del 2020

Els “Contes misteriosos” en un calendari d’advent gegant

 La Biblioteca de l’Espluga proposa descobrir els “Contes misteriosos” en un calendari d’advent gegant





Una activitat emmarcada dins dels actes de les Festes de Nadal del municipi, on els infants podran descobrir cada dia un conte misteriós amagat dins d’un calendari d’advent ubicat a la Biblioteca.

Entre les persones participants se sortejaran dos vals-regal a la llibreria del municipi, un projecte que fomenta la compra al comerç local i de proximitat

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, proposa descobrir els “Contes misteriosos” en un calendari d’advent gegant. Una activitat pensada per dinamitzar les visites de famílies i infants els dies previs a les Festes de Nadal.

Totes les tardes de l’1 fins al 23 de desembre, menys els dimecres, els més petits podran participar en una descoberta de contes en un calendari d’advent, on cada dia hi trobaran un conte misteriós que hauran d’endevinar.

La bibliotecària entregarà un cartronet on durant dotze dies, s’haurà d’anotar el títol del conte misteriós descobert en el calendari d’advent. Un cop ple el cartronet i entregat els infants i famílies participants entraran en el sorteig de 2 vals-regals a la Llibreria Papereria Índex valorats en 30 euros cadascun.

Dos dels contes han estat llegits als club de lectura infantil “Menjallibres” i al club de lectura juvenil “Imagiteca”.

Les famílies poden passar a recollir els cartronets a la Biblioteca en horari d’obertura al públic.

Una iniciativa que rep el suport de les regidories de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.

  BONES FESTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...