dimecres, 1 de juliol del 2020

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs presencialment

Cada final de curs, durant el mes de juny, els clubs de lectura de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola tanquen el curs amb una trobada presencial, aquest any dins de l’etapa de represa s’ha fet amb les mesures recomanades

Després de tres mesos sense trobades presencials i de seguiment de l’activitat de forma digital, a causa del confinament derivat de la COVID19, els tres club de lectura: l’infantil, el juvenil i l’adult s’acomiaden del curs fins al setembre.
El dilluns dia 29 de juny ho va fer el club de lectura adult amb el comentari del llibre “Pa de llimona i llavors de rosella”, facilitant-los aquell mateix dia les lectures recomanades per l’estiu, una novel·la i una obra de teatre. La trobada va tenir lloc al pati de l’Antic Hospital on hi havia preparat un refrigeri de final de curs, maridant lectura i vi de la DO Conca de Barberà. A la sortida els membres del club van poder escollir un llibre de regal que la bibliotecària havia preparat.


















Dimecres dia 1 de juliol a les 10 del matí, va arribar el torn dels altres dos clubs, l’infantil i el juvenil. En el que van poder comentar per separat els últims llibres llegits durant el confinament “El nen menjallibres” i “L’aprenent de bruixot i Els Invisibles al rescat”. Per acomiadar els clubs s’han fet diverses activitats, com per exemple resoldre endevinalles i enigmes, tot acompanyat amb un esmorzar.
Durant el confinament els clubs de lectura infantil i juvenil van organitzar dues activitats, la primera va consistir en explicar contes pel sistema de la veu pública i el segon explicar contes en format audiovisual, que es van poder veure per les xarxes socials de la Biblioteca.
  
Els Clubs de Lectura són eines fonamentals de foment de la lectura i de cohesió i dinamització social. Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar i fomentar aquestes iniciatives impulsades des de la  biblioteca municipal.





BON ESTIU A TOTHOM!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...