FacebookTwitterWhatsAppEmailCompartir
Coincidint amb la celebració del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, fins al 24 d’abril es pot veure una exposició sobre l’escriptor segarrenc al pati de l’Antic Hospital de l’Espluga.
La mostra itinerant, titulada “Pedrolo, més enllà dels límits”, està formada per 6 plafons informatius que expliquen la biografia de Manuel de Pedrolo i la seva trajectòria literària. L’exposició presenta l’ideari de l’escriptor, sovint censurat, per la seva lluita social, sexual i nacional. Els plafons combinen el text amb fotografies històriques, cronologies i les portades de les seves publicacions.
La mostra de la Institució de les Lletres Catalanes comença a l’Espluga el seu itinerari al Camp de Tarragona. La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola del municipi va sol·licitar l’exposició coincidint amb la celebració del festival El Vi fa Sang del 6 al 8 d’abril a l’Espluga on se celebren diversos actes d’homenatge i record de Manuel de Pedrolo. De fet, durant el cap de setmana, els plafons es podran veure al Casalet.