dilluns, 3 d’abril del 2017

BIBLIOTEQUES AMB D.O.

BIBLIOTEQUES AMB D.O.

Aquest mes d’abril les biblioteques de la Conca de Barberà (Montblanc, l’Espluga de Francolí i Sarral) realitzaran un seguit d’activitats relacionades amb la cultura del vi i les lletres.

Us presentem la 5a edició del cicle d’activitats Biblioteques amb DO. des de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola amb col·laboració d’alguns cellers de la comarca, el servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes hem elaborat un programa per acostar-vos a les activitats que durem a terme durant aquest mes d’abril .
Propostes lligades a la cultura del vi, la literatura i la música per a tots els públics. 

Agenda d’activitats

Dijous 6 d’abril
Decorem la biblioteca amb elements del món del vi

Divendres 7 d’abril a les 17:30h                                
La Corba camina i recull: taller que relaciona la creativitat amb el reciclatge i recuperació a partir d’ampolles de vi. A càrrec de Núria Deu i Elisenda Xifrè. Per a nens i nens de 3 a 12 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades.

Dimecres 17 d’abril a les 16:00h                          
Sortida al Celler Cooperatiu i Museu del vi. Adreçat a  l’associació de jubilats. Tast de  vi dolç. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Sortida des de la Plaça Montserrat Canals. 

Divendres 21 d’abril a les 19h                                 
Tast de vi de  la D.O. Conca de Barbera, servei i curiositats del vi a càrrec de l’enòleg  Martí Magrinyà i Sergi Redondo amenitzat pel grup de cambra (Júlia,  Clara i Alba). Es realitzarà al carrer Torres Jordi. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades.

Dilluns 24 d’abril a les 18:00h    
 Club de lectura. Tertúlia al voltant de la novel·la “Olor de colònia” de la Silvia Alcàntara.

.Divendres 28 d’abril a les 17:30h                                                  
   Taller de cuina a càrrec de Carlos Barneda i relacionat amb el món del vi. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...