dilluns, 27 de març del 2017

conta contes: ELS AMICS DE LA PAPALLONA

CONTACONTES A LA BIBLIOTECA



El dia 17 de març a la biblioteca vam convidar a la Montse Bosch, filòsofa i una gran contacontes. Ens va fer gaudir d’una tarda màgica amb el seu conte “Els amics de la papallona”.


 L’activitat va tenir lloc al vestíbul de l’Antic Hospital i s’acompanyava d’un taller on els infants es pintaven les mans (una de color groc i l’altra de color vermell) i la marcaven a les ales  d’ una papallona que després utilitzarien durant el conte.  L’activitat va tenir molt d’èxit ja que van venir al voltants d’un 25 nens i nenes des de els dos anys fins als 8 anys, acompanyats d’una trentena de pares.  La Montse, mentre explicava el conte, escrit per ella, feia participar als infants que van assistir a l’activitat per tal que fos més dinàmic i que tots ells i elles se sentissin implicats amb el conte que ens va explicar.





Tots i totes volien participar i actuar mentre la Montse explicava el conte.



Els nens i nenes ben atents escoltant a la Montse i encuriosits del què li podia passar a aquella papallona que s’havia perdut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La plaça de l’Església s’omple de poemes per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2024

  Una trentena de persones van participar ahir dimarts en l’acte obert que va organitzar   la  Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Ajunta...